Home
Mail
Site Map

Postani član društva računovodij, finančnikov in revizorjev Nova Gorica

Ustanovitelji društva so bili knjigovodski delavci celotne severnoprimorske regije takratnih občin Ajdovščine, Idrije, Nove Gorice in Tolmina s sedežem društva v Novi Gorici. Glavna dejavnost se odvija prav v Novi Gorici, kjer ima društvo tudi svoje lastne poslovne prostore na Erjavčevi ulici 30, ki omogočajo normalno delovanje ter organiziranje in izvedbo manjših strokovnih posvetov.

V skladu z novimi Pravili društva sprejetimi na zboru članov dne 18.10.2013 so člani društva lahko le državljani Republike  Slovenije, ki se poklicno ukvarjajo z računovodstvom, financami in revizijo in upokojeni člani teh strok. Člani društva so lahko tudi pravne osebe, ki zaposlujejo fizične osebe iz navedenih strokovnih področij.

S članstvom lahko pripomorete h krepitvi svojega poklicnega statusa in ugleda računovodskega ter sorodnih poklicev v družbi in pridobite vrsto članskih ugodnosti.

Vizija računovodje kot poklica s statusom in ugledom v družbi je drzna, a uresničljiva. Dosežemo jo lahko le s skupnim trudom.

Če želite tudi vi postati član Društva računovodij finančnikov in revizorjev Nova Gorica izpolnite spodnjo pristopnico ali pa natisnite pristopnico in nam jo pošljite po navadni pošti ali e-pošti.

Član društva postanete z dnem plačila članarine, ki za leto 2024 znaša 10,00 EUR. Članarino plačate na TRR SI56 0400 1004 6436 508.

S potrjenim vpisom se boste pridružili prizadevanju za uresničitev vizije o večjem družbenem ugledu naše stroke, hkrati pa boste začeli uživati članske ugodnosti.

Ob vpisu  Društvo posreduje  vaše podatke na Zvezo RFR  Od Zveze RFR boste nato prejeli članski bon v vrednosti 25 EUR, ki ga boste lahko izkoristili pri nakupu izbranih produktov Zveze RFR. Kot člani boste tudi povabljeni na osrednji strokovni dogodek za člane. Ta bo aprila, na njem pa se bodo zvrstile strokovne, praktično izobraževalne in družabne aktivnosti.

Članski bon je mogoče uveljaviti v letu, za katerega je plačana članarina.


PRISTOPNICA ZA VČLANITEV V DRUCTVO RFR NOVA GORICA
Vrsta subjekta: * Fizična oseba Pravna oseba
 
OSEBNI PODATKI
Priimek in Ime: *
Ulica in hišna številka: *
Pošta in kraj:: *
Elektronski naslov: *
Telefonska številka:
 
KARIERNI PODATKI
Delovno mesto:
Stopnja izobrazbe:
Delovna doba:
Podjetje trenutne zaposlitve:
Ulica in hišna številka:
Pošta in kraj:
 

Posredovani podatki bodo uporabljeni izključno za namen delovanja Društva RFR Nova Gorica in v skladu z zakonom.

 

Polja označena z * so zahtevana

 
VKVKcim
 
Postani član društva RFR Nova Gorica
Društvo Računovodij, Finančnikov in Revizorjev Nova Gorica

Erjavčeva ulica 30
5000 Nova Gorica

e-mail: info@drustvo-rfr-ng.si
GSM: 031 739 564