Prijavljam se na izobraževanje:

UPNIKI V IZVRŽBI IN INSOLVENČNIH POSTOPKIH

VSEBINA POSVETOVANJA - DELAVNICA - NOVOSTI IN SPREMEMBE ZA UPNIKE, S PRIKAZOM AKTUALNE SODNE PRAKSE - Zakon o izvršbi in zavarovanju: Novela ZIZ-L, ki je pričela veljati 25.marca 2018- mnoge spremembe so začele veljati 25.marca 2019 - Ureditve evropskega izvršilnega naslova (EIN), evropskega plačilnega naloga (EPN) in evropskega naloga za zamrznitev bančnih računov (ENZBR) - Zakon o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju.

Polja označena z * so zahtevana

Podatki o izobraževanju

Izobraževanje UPNIKI V IZVRŽBI IN INSOLVENČNIH POSTOPKIH
Izberi termin *
Kotizacija 130 EUR z vključenim 0.00% DDV
Plačilni pogoji Kotizacija za vsakega udeleženca je 130,00 EUR. Ob prijavi dveh ali več udeležencev iz iste družbe, je kotizacija za vsakega naslednjega 100,00 EUR. Kotizacijo plačate na transakcijski račun Društva računovodij, finančnikov in revizorjev Nova Gorica, št. SI56 0510 0801 0759 038 in ob vstopu predložite potrdilo o vplačilu. Za lažjo organizacijo posvetovanja ( glede lokacije in gradiva) Vas lepo prosimo, da bi se na posvet predhodno prijavili vsaj tri dni pred posvetom, na naš e-mail: drustvo.rfr@siol.net ali info@drustvo-rfr-ng.si ali na tel.: 031 417 461.

Podatki o naročniku - udeležencu

Prijavitelj *