Novice

POVABILO K VČLANITVI V DRUŠTVO RAČUNOVODIJ, FINANČNIKOV IN REVIZORJEV NOVA GORICA

Datum: 02.05.2017

Spoštovani,

Društvo računovodij, finančnikov in revizorjev Nova Gorica združuje aktivne in upokojene delavce računovodske, poslovno-finančne, davčne in revizijske dejavnosti iz Nove Gorice Ajdovščine, Idrije in Tolmina. Naš glavni namen je spodbujanje strokovnega razvoja in etike ter prenos znanj, informacij in izkušenj med kolegi, za čim boljši pristop pri vsakodnevnem delu kot prepoznavanje novih rešitev in priložnosti. Redno organiziramo strokovne posvete, seminarje, zanimive debatne večere in izlete, tudi v tujino.

Med člane lahko poleg fizičnih oseb pristopijo tudi pravne osebe, samostojni podjetniki

Član postanete z izpolnjeno prijavnico, ki  jo najdete na naši spletni strani in s plačilom članarine 10,00 EUR na  račun Društva RFR Nova Gorica št: SI56 0510 0801 0759 038.

Z plačilom članarine in na društvo posredovanem podatku o vašem e-mail naslovu, pridobite od Zveze RFR Slovenije bon v vrednosti 25,00 EUR. Bon lahko izkoristite pri nakupu produktov, ki jih ponuja Zveza RFRS. Informacije o produktih najdete na spletni strani Zveze, na  http://www.rfr.si/produkti/aktualno.

Vabimo vas, da se včlanite v društvo ter da se udeležujete posvetov, ki jih organiziramo. Če se posveta udeležijo najmanj trije udeleženci iz ene organizacije je kotizacija 20% nižja.

Na koncu vas vabimo  še k ogledu naše spletne strani  www.drustvo-rfr-ng.si, kjer so vam na voljo pristopnica za včlanitev v društvo, ažurne informacije o dogodkih, izobraževanjih in aktivnostih društva. Objavljeno je tudi Poročilo o delu v letu 2016 in program dela za leto 2017.

Upravni odbor DRFR Nova Gorica

Nova Gorica, april 2017

« Nazaj | Pokaži celoten seznam »