Datum: 06.04.2018

POVABILO K VČLANITVI V DRUŠTVO RAČUNOVODIJ, FINANČNIKOV IN REVIZORJEV NOVA GORICA

Spoštovani,

Društvo računovodij, finančnikov in revizorjev Nova Gorica združuje aktivne in upokojene delavce računovodske, poslovno-finančne, davčne in revizijske dejavnosti iz Nove Gorice Ajdovščine, Idrije in Tolmina. Naš glavni namen je spodbujanje strokovnega razvoja in etike ter prenos znanj, informacij in izkušenj med kolegi, za čim boljši pristop pri vsakodnevnem delu kot prepoznavanje novih rešitev in priložnosti. Redno organiziramo strokovne posvete, seminarje, zanimive debatne večere in izlete, tudi v tujino.

Med člane lahko poleg fizičnih oseb pristopijo tudi pravne osebe, samostojni podjetniki Član postanete z izpolnjeno prijavnico, katera je na naši spletni strani in s plačilom članarine 10,00 EUR na  račun Društva RFR Nova Gorica št: SI56 0510 0801 0759 038.

Z plačilom članarine pridobite bon v vrednosti 25,00 EUR. Bon lahko izkoristite pri nakupu produktov, ki jih ponuja Zveza RFR. Informacije o produktih najdete na spletni strani zveze, na  http://www.rfr.si/produkti/aktualno. Kot član društva se lahko brezplačno udeležite Dnevov računovodij, ki bodo potekala letos 19. in 20.aprila v Portorožu, kjer bodo obravnavali perečo poklicno in strokovno problematiko. Prvi dan bo na okrogli mizi razprava o davkih – ali so moralna ali pravna obveza. Sledil bo večerni sprejem z glasbo in druženjem, zabaval nas bo Marko Vozelj z MOJSTRI. Drugi dan je namenjen predstavitvi posameznih strokovnih tem in razpravi o njih. Program je pripravljen v sodelovanju z najvidnejšimi predstavniki stroke in uglednimi partnerji.

Vabimo vas, da se včlanite v društvo ter da se udeležujete seminarjev, ki jih organiziramo. Če se seminarja udeležijo najmanj trije udeleženci iz ene organizacije je kotizacija za vse 20% nižja.

Na koncu vas vabimo  še k ogledu naše spletne strani  www.drustvo-rfr-ng.si, kjer so vam na voljo pristopnica za včlanitev v društvo, ažurne informacije o dogodkih, izobraževanjih in aktivnostih društva. Objavljen je tudi program dela društva za leto 2018.

Upravni odbor DRFR Nova Gorica

Preberite več »

Datum: 05.04.2018

« Nazaj | Pokaži celoten seznam »