Datum: 09.09.2019

OBVESTILO o izobraževanju v jesenskem času v Društvu računovodij , finančnikov in revizorjev Nova Gorica

Spoštovani,

Obveščamo vas, da bomo v jesenskem času v Društvu računovodij finančnikov in revizorjev Nova Gorica organizirali nekaj izobraževanj. Odločili smo se, da vam v naprej najavimo vsebine in dogovorjene termine, da si lahko organizirate vsakdanje delo in čas za udeležbo na izobraževanjih. Doslej imamo dogovorjene teme in tudi že termine za dva seminarja in za tridnevno Dohodninsko šolo, za katero se prvič odločamo, da jo organiziramo v Novi Gorici. Tako lahko ponudimo kvalitetno in strokovno izobraževanje na sedežu Društva. Vabimo vas, da se odločite za tovrstno izobraževanje, ki nudi celovit pregled na določila  Zakona o dohodnini in z njim povezanimi pravili. Izobraževanje bo zagotovo slušateljem prineslo nova znanja, tistim pa, ki to področje že poznate, na tem izobraževanju pridobite potrditev lastnega znanja in vsekakor poglobite razumevanje tega segmenta.

Navajamo planirana izobraževanja in sicer:

Prihodki po novih standardih dne 26.9.2019. Seminar bo obravnaval konkretne primere in problematiko. Programa še nimamo, takoj ko ga prejmemo vam ga posredujemo. Vse zainteresirane lepo prosimo, da najavite vašo udeležbo. Predlagamo, da nam obenem sporočite katere teme (vrste prihodkov) vas posebej zanimajo. Na tak način bi vsebino izobraževanja čimbolj prilagodili željam udeležencev. Zaradi pravočasne organizacije, lepo prosimo za povratno informacijo do 17.9.2019. O programu in organizaciji seminarja vas bomo naknadno obvestili.

Davki in aktualne spremembe dne 8.11.2019. Vsebina seminarja je navedena v prilogi, ki vam jo pošiljamo. O organizaciji seminarja vas bomo še obvestili.

Cena vsakega seminarja je: 150,00 EUR , za drugega udeleženca iz iste družbe je 100,00 EUR .

Šola:

Dohodninska šola - tridnevna šola : 15.10.2019, 17.10.2019 in 23.10.2019. Program tega izobraževanja je v prilogi. Vabimo vas, da se nam pridružite. O organizaciji šole vas še obvestimo.
Cena: 300,00 EUR

Prosimo  vas, da nam vašo udeležbo in vaše predloge o vsebini izobraževanj sporočite  na naš e-mail: drustvo.rfr@siol.net ali info@drustvo-rfr-ng.si

ali na tel.: 031 417 461.

Predsednica komisije za izobraževanje: Mojca Skok,l.r.

Predsednica Društva računovodij, finančnikov in revizorjev Nova Gorica : Zvonka Črmelj, l.r.

Preberite več »

Datum: 11.03.2019

« Nazaj | Pokaži celoten seznam »