Home
Mail
Site Map

Novice

Datum: 03.05.2017

SPOŠTOVANI ČLANI DRUŠTVA


 

 Upravni odbor društva je na redni seji dne 23. marca 2017, sprejel program dela  za leto 2017.

V nadaljevanju Vas, kot vsako leto, obveščamo o aktivnostih, ki jih načrtujemo izvesti v letu 2017

in sicer :

 

KOMISIJA ZA IZOBRAŽEVANJE

Komisija za izobraževanje namerava v letu 2017 organizirati 8 posvetov. Dva, Zaključni račun

za negospodarstvo 2016 in Zaključni račun za gospodarstvo 2016, je komisija že realizirala v januarju in februarju 2017. Nato planira še dva posveta  o DDV, enega spomladi drugega v jeseni. Nadalje planira posvet o Zakonu o zdravstvu, o Dohodnini, v jeseni posvet  o Pripravah na zaključni račun 2017 in še en posvet glede na aktualne probleme.

 

KOMISIJA ZA REKREACIJO

Komisija za rekreacijo planira v letu 2017 naslednje aktivnosti :

- 20.5.2017 enodnevni izlet na Dolenjsko SPLAVARJENJE V DEŽELICI SONCA IN GROZDJA,

  s prispevkom društva 10,00 EUR na člana. Vabilo sledi.

- 7.10.2017 pa načrtuje  pohod  na Slivnico. Cena pohoda na udeleženca bo 25,00 EUR,

  društvo bo prispevalo 10,00 EUR na člana.

 

KOMISIJA ZA ČLANSTVO

Komisija za članstvo  ugotavlja, da število članov upada, zato si bo v letu 2017 prizadevala, da zadrži sedanje člane in pridobi še nove člane. Komisija se je odločila, da bo tudi letos poslala vabila za vstop v društvo podjetjem, računovodskim servisom, samostojnim podjetnikom ter organizacijam iz negospodarstva v naši regiji, z namenom predstavitve društva. Predstavili jim bomo delovanje društva in ugodnosti članstva, predvsem pa poudarili, da je namen društva združevanje aktivnih in upokojenih delavcev računovodske, poslovno finančne, davčne in revizijske dejavnosti ter  vzpodbujanje  strokovnega razvoja in etike, prenos znanj, informacij  in izkušenj med kolegi, za čim boljše pristope pri vsakodnevnem delu, kot prepoznavanje novih rešitev in priložnosti. Predstavili bomo cilje društva, debatne večere, izlete in pohode, ki jih organizira društvo ter kaj   prinaša članarina in jih opozorili na našo spletno stran.

Naprošamo vas, da po svojih močeh pomagate pri prizadevanju komisije za ohranitev števila članov oziroma, da spodbujate sodelavce k včlanitvi v društvo, ker se s članstvom v društvu povezujemo ter krepimo svoj poklicni status in pripadnost stroki računovodij, finančnikov in revizorjev.

Članarina za leto 2017 znaša 10,00 EUR. Člani ob vpisu oz. plačilu članarine pridobite  bon v vrednosti 25,00 EUR. Bon lahko izkoristite pri nakupu produktov, ki jih ponuja Zveza RFRS, torej pri udeležbi na dogodkih, izobraževanjih, za nakup publikacij, itd. Informacije o produktih lahko najdete na spletni strani Zveze, na  http://www.rfr.si/produkti/aktualno.

Članarino, prosimo poravnajte na TRR Društva št.: SI56 0510 0801 0759 038. Plačana članarina je pogoj za članstvo v društvu. Prosimo vas tudi, da nam ob plačilu članarine sporočite še vaš elektronski naslov, ker je to osnova za koriščenje storitev ter uporabo bona Zveze računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije.

SEKCIJE

Sekcija za računovodstvo in sekcija za revizijo: planirata vsaka po en debatni večer z aktualno temo. Debatni večer na temo Odgovornost poslovodstva pri ugotavljanju insolventnosti organizacij in metode ukrepanja, je bil že organiziran v februarju 2017.

 

RAZNO

Predvidoma oktobra 2017 bo društvo  pripravilo volilno skupščino, na katero ste že sedaj vljudno vabljeni vsi člani društva. Veseli bomo tudi vsakršnega predloga za pridobitev novih članov za upravni in nadzorni odbor Društva.

Vabimo vas, da si aktualne novice o aktivnostih društva in obvestila, zlasti o seminarjih, poiščete na naši spletni strani www.drustvo-rfr-ng.si. Za podrobnejše informacije smo vam na razpolago ob uradnih urah na sedežu društva in preko e-pošte.

Vabimo vas, da se udeležujete posvetov ki jih organiziramo, saj je od teh največ odvisno koliko sredstev društvo lahko prispeva k družabnim prireditvam za člane. Tudi za nadalje velja, da je pri prijavljenih treh ali več udeležencih na seminar iz ene družbe,  kotizacija  za vse udeležence iz te družbe nižja za 20%.

Lepo pozdravljeni!

 

 

Nova Gorica, april 2017

 

Predsednica Komisije za članstvo                                                        Predsednica Društva

     Metka Burnik l.r.                                                                             Zvonka Črmelj l.r.

 

 

 

Preberite več »

 

« Nazaj | Pokaži celoten seznam »

Postani član društva RFR Nova Gorica
Društvo Računovodij, Finančnikov in Revizorjev Nova Gorica

Erjavčeva ulica 30
5000 Nova Gorica

tel.: 05 302 20 53
fax: 05 302 20 53
e-mail: info@drustvo-rfr-ng.si
Delovni čas:
Ponedeljek: od 9:00 do 11:00
Sreda: od 9:00 do 11:00